Herstelwerkzaamheden Heerlerheide vertraagd?

Posted by | juni 03, 2011 | Nieuws

Uit Heerlerheide bereiken Hart-Leers berichten dat de herstelwerkzaamheden van het lekkende Corneliusplein vertaging opgelopen hebben. Omdat er duidelijk afspraken zijn over wanneer het een en ander plaats vind en wanneer de werkzaamheden afgrond moeten zijn trekt Hart-Leers aan de bel. Is er inderdaad vertraging opgelopen, zo ja waaraan ligt dit en wat zijn de gevolgen hiervan?
 
De informele vragen die de partij hierover onlangs aan de gemeente Heerlen stelde werden zeer formeel beantwoord op de wijze dat Hart-Leers hiervoor een officieel vragenformulier moet invullen en aanreiken. ‘Er staan diverse evenementen in de planning en ook daarvoor is het plein nodig. Indien vertraging opgetreden is ontstaan problemen, daardoor vallen wellicht zaken in het water’ zo benadrukt Hart-Leers.
 
Nadat onlangs duidelijk werd dat de herstelwerkzaamheden maarliefst 1,7 miljoen kosten (waarvan 1,4 miljoen voor rekening van de gemeente Heerlen) is het des te belangrijker dat alles goed verloopt en na deze forse (en extra) kostenpost alle problemen spoedig tot het verleden behoren.

formulier 2010 vragen raadslid aan college