Kwestie winkelcentrum ’t Loon vanavond wederom besproken in Heerlense gemeenteraad

Posted by | February 04, 2014 | Nieuws, Vanuit de fractie

Naar aanleiding van kennelijke gesprekken over koop/sloop winkelcentrum ‘t Loon en de extra ingelaste raadsconferentie die daarvoor vorige week woensdag plaatsvond stelt Hart-Leers vanavond, tijdens het maandelijkse vragenuur voorafgaand aan de raadsvergadering, de bijgaande vragen. Na de raadsconferentie gebeurde immers nog ‘het een en ander’. Met name vandaar wil lokale partij Hart-Leers graag het fijne er van weten.

Met de bijgaande raadsvragen ‘stand van zaken na raadsconferentie winkelcentrum ’t Loon’ start vanavond om 18.00u. het vragenuur waarin dit onderwerp in 2 termijnen aan de orde komt.

Hart-Leers: ‘Niet alleen de media staat vol van de kwestie ’t Loon. Omwonenden zijn er volop mee bezig, de winkelcentrumeigenaar heeft zich er inmiddels al meer dan eens over uitgesproken en ook de winkels en hun medewerkers laten van zich horen. Wij willen ook vanavond de meest actuele stand van zaken vernemen en daarover blijvend geïnformeerd worden. Deze politieke ‘aanval’ op dit bijna 50-jarige winkelcentrum -om daarmee kennelijk de in zwaar weer verkerende grootschalige nieuwbouwprojecten Maankwartier en Schinkelkwadrant (de Plu) vlot te trekken- verdient volop aandacht.’

Vragenuur